FLYBOARDEN LEREN IN HOORN.

Iedereen kan het leren. flyboarden met kobra-events

Vliegen & Duiken. Durf jij het aan?

Met het populaire FLYBOARDEN vlieg je over het water. Net als IRONMAN. Je voelt je een superheld. Het is makkelijk te leren. Voor je het weet vlieg en duik je over het water. Op elke locatie, waar jij maar wilt. 

01.

Niet moeilijk!

Iedereen kan het leren. Verbazingwekkend hoe snel dat gaat.🙂😉 Wij leren je stap voor stap op jouw tempo hoe de techniek is en zorgen voor een gave uitdaging.

02.

Waterkant

Aan de waterkant ziet het er zéér spectaculair uit. Je vrienden, collega's staan met een openmond te kijken wat de kracht van water is en maken vaak toffe foto's.

03.

Veilig?

Veiligheid staat op nummer 1. Wij voorzien je van alle beschermende kleding en samen bekijken we per persoon de omstandigheden. De prijzen zijn inclusief materiaal.

04.

Go Pro film

Tegen een kleine vergoeding neem je gewoon een GoPro camera mee om later de spectaculaire beelde te delen op je Insta of Snap. Bekijk de prijslijst hier.

Hoe zit dat met de kosten? Check het overzicht.

 

Geef je iets spannends weg? Iets origineels, en weer eens iets anders? 

Beleef je gaafste dag ooit. Neem CONTACT met ons op.

Cool

Dat hangt van de temperatuur van het water af en van de biertjes. De foto's en video's die gemaakt worden zijn erg çool'om te delen met je vrienden.

Fun

De hele dag een glimlach als een blij kind. Spelen op en aan het water is altijd een goed en leuk idee! 

93%

Feest

Feestje aan het water ervaar je ook niet iedere dag. Je maakt de mooiste foto's om later te delen. Je maakt makkelijk contact en praat over de avonturen.

8%

Gevaarlijk

Alles gaat volgens de strenge normen en voorschriften. In het water kletteren is natuurlijk je eigen risico.🙂😉 Wij geven goede instructies en zorgen voor de juiste materialen.

 

Film je unieke ervaring met een GoPro camera en deel je video. Jij bent de (eind)baas van je eigen video.

 

Stel je Flyboard vraag.

Wil je contact of een vraag stellen? Vul het formulier in. Je mag ook ons ook altijd even bellen, dat is vaak sneller.

Joost Review Kobra events Heerhugowaard

Joost

Geweldige dag gehad. Van tevoren dacht ik dat het moeilijk zou zijn maar binnnen no-time vloog ik door de lucht. Het is super makkelijk. Het enthousiasme van Rene en de rest van het team was erg leuk om mee t emaken. Aanrader!

Flyboarden in Hoorn
Ewout Flyboarden in de Goorn met Kobra Events

Ewout

Tijdens vaderdag heb ik super toffe dag gehad bij Kobra Events. Ik heb het kado gekregen en René is een goede instructeur en super relaxte gast. Dit gaan ik zeker vaker doen of ook weggeven aan mijn vrienden.

De Goorn
Tanja review van Kobra Events

Tanja

Samen met vriendinnen hebben we een vrijgezellen middag gehouden aan het water. Ja, lekker stoer doen en daarna wijntjes drinken. We love it. Skeef en Rene, bedankt voor de onvergtelijke middag 🙂

SKEEF

 

Check ook de andere watersport activiteiten in de video

Watch Video

 

Film je unieke ervaring met een GoPro camera en deel je video. Jij bent de (eind)baas van je eigen video.

 

Check hier de mogelijkheden voor een strakke diner of BBQ

 


Kobra Events  - Durf jij het aan? 😜👌- 2020